ÜDVÖZÖLJÜK!

Az ön kosarában

0 termék van

SZAPPAN TANFOLYAM

   Aki tudja, csinálja, aki nem tudja, tanítja (és akinek abszolút köze nincs hozzá, az igazgatja), tartja a mondás.
   Nos, ez nálunk nem igaz, az tanítja, aki csinálja is. Tanfolyamaink mögött nem csak magas szintű elméleti felkészültség, hanem komoly gyakorlati tapasztalat is van.

   Szeretné tudni, mi van abban a szappanban, amit használ? Készítse maga a szappanját! Ha tudja, hogy a család, a baráti kör tagjai mire érzékenyek, nekik személyre szabott szappant is önthet, ami ráadásul olyan illatú lehet, amilyet ők szeretnek. Megismerkedhet a házi készítésű szappanok alapanyagaival, azok hatásával, tulajdonságaival illetve a szappanöntés gyakorlatával.

   A vegyianyagokkal kapcsolatos fölösleges rémisztgetések és a természetes anyagok túlzott istenítése helyett (például parlagfüves szappan, valaki...?), megpróbálunk a témához minél elfogulatlanabbul közelíteni.

   Ha pedig továbblépne és cégszerűen szeretne szappankészítéssel, vagy bármilyen más natúrkozmetikum készítésével foglalkozni, mi segítünk kinevelni a saját konkurenciánkat. :-)
Szappankészítő tanfolyam

Szappankészítő tanfolyam

Hogyan kell a hagyományos (hideg) módszerrel szappant készíteni? Elmondjuk.
Szappankészítés hivatalosan

Szappankészítés hivatalosan

Hivatalosan szeretne szappant (vagy más kozmetikumot) készíteni, de mit kell hová beadni, milyen papírok kellenek? Elmondjuk.