ÜDVÖZÖLJÜK!

Az ön kosarában

0 termék van

TERMÉKEK

   Régen minden jobb volt, hangzik el gyakran a nosztalgikus mondat. De azért nem mindig. A Sansa Műhely megtartja az egészséges egyensúlyt, minden időből kiválogatva azt, ami a legjobb. A nagyanyáink idejéből a természetes alapanyagokat, a modern korból a kémiai tudást, az eszközöket és a gyártási eljárásokat.
    Viszont gondosan kerüljük a nagyipar által használt, de nem bőrbarát anyagokat, nem teszünk a termékeinkbe SLS-t, parabént, effélét. És bármennyire is hagyományőrző dolog lenne, nem ugyanabba a fertőtleníthetetlen fadézsában keverjük a össze a disznózsírt a fahamuval, amiben korábban a cefrét érleltük. Szerintünk egy jó natúrkozmetikumnak nem összetevője a tündérpor, a felebaráti szeretet, vagy hogy az alapanyagokat teliholdnál, meztelenül táncolva gyűjtsük a réten. Inkább a gondos tervezés, a sok próba és a gyártás közbeni odafigyelés és dokumentálás.
   Így kapunk egyenletesen jó minőségű, bőrbarát natúrkozmetikumokat, amiket jó használni és még meg is fizethetők.
szappanok

Szappanok

Kézzel készült, saját tervezésű szappanjaink. Ne habozzon ezekkel habozni!
krémdeók

Krémdeók

Nem tudhatja senki, kell-e neki, mert a legjobb barátai sem merik megmondani.
Ön menjen biztosra.
krémek

Krémek

Minden, ami natúr és kenhető. Testre, kézre, szemre, szájra, s valahány név a naptárba'.
arcápoló olajok

Arcápoló olajok

Nem a hidratáló krém helyett, hanem mellette. Mint a feles a sör mellé. Kicsi, de odaüt.

    A Sansa Műhely ezt a célt a jó minőségű alapanyagainak ideális arányú vegyítésével éri el. Rendben, ez olyan mondat volt, mint a "Zongorázni úgy kell, hogy a megfelelő időben kell a megfelelő billentyűt lenyomni". De mi tudunk zongorázni. Komoly szakmai felkészültség és kreativitás áll minden kézzel készített termékünk mögött. Mi tudjuk, mit miért teszünk bele egy szappanba, krémdeóba, krémbe, olajba, illetve azt is, mit miért hagyunk ki belőle.:-) Egy termék, mire bekerül a webáruházba, több fejlesztési fordulón ment keresztül a kezdeti tervezéstől a finomító kísérletek és tesztek után.

    A fentiek minden egyes termékünre igazak. Mindazonáltal felhívjuk a kedves vásárlóink figyelmét, hogy minden gondosságunk és odafigyelésünk ellenére előfordulhat, hogy valaki valamelyik növényi összetevőre érzékeny. Ezért kérjük önöket, hogy a termékeink használata előtt kézfejükön végezzenek próbát és ha akár csak bőrpírt is tapasztalnak, a terméket ne használják.