ÜDVÖZÖLJÜK!

Az ön kosarában

0 termék van

SANSA TERMÉKEK

   A Sansa termékek a hagyományt ötvözik a modern világlátással. Nagyanyáink összekeverték a disznózsírt a hamuval és ebből lett a szappan, ami teljesen natúr volt, de csak szerencsével volt bőrbarátnak nevezhető. Ha jól sikerült, akkor rendben volt, ha kicsit több hamu került bele, akkor meg csípett. Ez az apróság azonban gyakran múlt ködébe vész. Napjainkban azonban ennél konkrétabb elvárások fogalmazódnak meg a vásárlókban a szappanok iránt. Egyenletes minőségű, bőrt nem szárító, nem irritáló, kellemes illatú terméket várnak el, mindezt természetesen elfogadható áron.
szappanok

Sansa szappan

Kézzel készült, saját tervezésű szappanjaink. Ne habozzon ezekkel habozni!
testvaj

Sansa testvaj

A krém, ami szilárd. A kezében is olvad, nem csak a testén. Tápanyagbomba, amihez nem kell tégely.
testvaj

Sansa fürdőbomba

Ha nincs otthon fürdőkádja, menjen el egy olyan helyre, ahol van és próbálja ki. Pezsdítő élmény!
testvaj

Sansa ajakápoló

Ha a szája nem tető, a cserép nem igazán jó rajta. A puha csók titka egy kis rúzstokba zárva.

    A Sansa Műhely ezt a célt a szappanok jó minőségű alapanyagainak ideális arányú vegyítésével éri el. Rendben, ez olyan mondat volt, mint a "Zongorázni úgy kell, hogy a megfelelő időben kell a megfelelő billentyűt lenyomni". De mi tudunk zongorázni. Komoly szakmai felkészültség és kreativitás áll minden kézzel készített szappanunk mögött. Mi tudjuk, mit miért teszünk bele egy szappanba, illetve azt is, mit miért hagyunk ki belőle.:-) Egy szappan, mire bekerül a webáruházba, több fejlesztési fordulón ment keresztül a kezdeti tervezéstől a finomító kísérletek és tesztek után.

    A fentiek nemcsak szappanjainkra, hanem minden egyes termékünre igazak. Mindazonáltal felhívjuk a kedves vásárlóink figyelmét, hogy minden gondosságunk és odafigyelésünk ellenére előfordulhat, hogy valaki valamelyik növényi összetevőre érzékeny. Ezért kérjük önöket, hogy a termékeink használata előtt kézfejükön végezzenek próbát és ha akár csak bőrpírt is tapasztalnak, a terméket ne használják.